ПанЕвропа България
Контакти
Български
English
Facebook Facebook Паневропa България във:

Новини

Отвъд Брекзит - бъдещото сътрудничество за сигурност между Обединеното кралство и Европейския съюз

30 ноември 2017
Отвъд Брекзит - бъдещото сътрудничество за сигурност между Обединеното кралство и Европейския съюз

Британското посолство в София и ПанЕвропа България имат удоволствието да ви поканят на публична дискусия на високо ниво, фокусирайки се върху важни аспекти на бъдещото сътрудничество между Обединеното кралство и ЕС по въпросите на сигурността, включително общите заплахи и предизвикателства. Това ще бъде своевременна дискусия в контекста на преговорите по Брекзит и на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Дискусията е озаглавена "Отвъд Брекзит - бъдещото сътрудничество за сигурност между Обединеното кралство и Европейския съюз" и ще се проведе на 20 декември 2017 г. от 16:00 в София Хотел Балкан.

През септември правителството на Обединеното кралство публикува документ, очертаващ възможностите за поддържане на сътрудничество в областта на вътрешната сигурност в бъдещото партньорство. Основата, върху която Обединеното кралство сътрудничи на равнище ЕС, очевидно ще бъде променена от оттеглянето на Обединеното кралство и ще повдигне въпроса как трябва да формираме това партньорство в бъдеще.

Дискусията ще бъде последвана от Q & A сесия и коктейл.

Моля регистрирайте се тук: http://bit.ly/2zx3BfB